Archives:

Gebedskring

Als je bidt zal Hij je geven, Als je klopt aan de deur, Zal Hij opendoen, Als je zoekt dan zul je ’t vinden, Halleluja. Kernachtig lied n.a.v. Matt 7:7.

Op die belofte komen we samen. Ieder is welkom op de gebedskring van 29 augustus om 20.00 uur in de kerk. En tijdens de vakantie kun je ook iedere zondag om 7.00 uur terecht in de kerk.

Kees, Henk

 

Gebedskring

 

 

 

De eerste gemeente na Pinksteren: “volharden in de leer van de apostelen en in de gemeenschap, in het breken van het brood en in de gebeden”. De gemeente van Wijk na Pinksteren: welkom op de gebedskring van dinsdag 30 mei om 20.00 uur in de kerk. Of iedere zondag om 7.00 uur in de kerk.

Kees, Henk

Gebedskring

 

“Als je problemen te klein zijn om voor te bidden, dan zijn ze ook te klein om je er zorgen over te maken” (Corrie ten Boom). Ieder die zich wel eens zorgen maakt is welkom op de gebedskring van dinsdag 28 maart om 20.00 uur op Jasmijnstraat 36.

Kees, Henk

Zingen na de dienst

 

 

Zondagavond, na de avonddienst, is het weer zingen in Rehoboth. Hartelijk welkom allemaal!

 

Gebedskring

 

 

Al lang van plan om een keer de gebedskring te bezoeken maar u wilt niet hardop bidden? Jij/U bent ook welkom op de gebedskring om in stilte mee te bidden, God hoort elk gebed! De eerstvolgende kring is gepland op dinsdag 28 februari om 20.00 uur op Ossenwaard 1. Of iedere zondagmorgen om 7.00 uur in de kerk.

 

 

Bezinningsuur Heilig Avondmaal

 

Met het oog op de viering van het Heilig Avondmaal op zondag 5 maart is er woensdag 1 maart een bezinningsmoment in Rehoboth, aanvang 20.00 uur. Hartelijk welkom. Voorafgaand is er censura morum om 19.30 uur.