Bezinningsmoment Heilig Avondmaal

In verband met de viering van het Heilig Avondmaal is er een bezinningsmoment op woensdag 2 december. We willen dit –net als de vorige keer- doen vanuit het kerkgebouw en ook kunt u naar de kerk komen. Natuurlijk met inachtneming van de regels zoals die ook gelden voor de zondagse erediensten, namelijk dat u afstand houdt in de banken. Het bezinningsmoment wordt uitgezonden met beeld. Aan het begin en het eind zingen we een psalm. We beginnen om 20.00 uur. Ook niet-Avondmaalgangers zijn welkom. In de voorbereidingsdienst ging het over vloek en zegen (Bileam). We willen nagaan wat het Avondmaalsformulier zegt over vloek en zegen. Met als kerntekst: ‘Zo heeft Hij de vervloeking van ons op Zich geladen, opdat Hij ons met Zijn zegen zou vervullen’. Zie hier wat het Avondmaal uitbeeldt en afdrukt in het hart van allen die geloven: Hij de vloek, ik de zegen…!