Nacht van Gebed

ff

ff

Download hier het Gebedsboekje 2021 van Open Doors

Zoals al eerder aangekondigd willen we vrijdagnacht 4 juni eensgezind en samen bidden voor onze broeders en zusters die om hun geloof vervolgd worden.
Om 00.00uur start het eerste gebedsblok met een stukje Bijbel lezen en korte inleiding over het land en de situatie van de christenen voor wie we willen bidden.
Afgelopen zondagavond hoorden we immers dat we het voor hen op moeten nemen, dat dát ook ons heilige plicht is. “Eenieder die lijdt vanwege zijn geloof in de Heere God, heeft het recht op hulp van dat deel van het lichaam van Christus, dat gezegend is met vrijheid, kennis en middelen”.
Nogmaals wekken we elkaar op om in deze nacht maar ook dagelijks voor hen te bidden.   “Waarom ’s nachts?” is misschien uw vraag. Juist dán, als teken van verbondenheid, omdat veel vervolgde christenen alleen maar in het donker of in het geheim kunnen samenkomen. Zo proberen we naast hen te staan in hun dagelijkse strijd.
Iedereen is vrij om op zijn/haar manier te bidden. Stil meebidden mag natuurlijk ook. U bent welkom om één of meerdere van deze uren mee te komen bidden.
Zorg dat u 5 minuten voor aanvangstijd aanwezig bent zodat we op tijd met het gebedsblok op ieder heel uur kunnen beginnen.

We zien u graag! In de nacht van 4-5 juni vanaf 00.00 uur tot 06.00uur in de Hervormde Kerk, Grote Kerkstraat 26.

In de nacht van 4-5 juni vanaf 00.00 uur in de Hervormde Kerk, Grote Kerkstraat 26.

Gebedsboekje 2021