Paastocht (en stroopwafelverkoop voor Oekraïne)

 

Paastocht “Reis je mee naar Pasen?”

Op Stille Zaterdag 16 april wordt er vanuit onze gemeente een Paastocht georganiseerd. Het thema van de tocht is: “Reis je mee naar Pasen?”

Het plein voor Rehoboth vormt het startpunt van de route. Vanaf 10.00 tot 15.00 uur kan iedereen hier een reisgids en stempelkaart ophalen. Op de route staan in diverse tuinen 16 grote pin’s met daarop een afbeelding die past bij een stukje uit het lijdens- en paasevangelie. Bij deze pin’s liggen ook diverse puzzelopdrachten of een QR-code waarmee deelnemers een luisterfragment kunnen horen. Het is daarbij handig om een smartphone met internet bij de hand te hebben. Voor degenen die dat niet hebben staat er in de reisgids een link naar de website waar deze luisterfragmenten kunnen worden beluisterd. Op 4 punten, genoemd Noord, West, Zuid, Oost zijn ook stempelposten aanwezig. Na afloop van de route kunnen de volle stempelkaarten worden ingeleverd. Hieruit worden drie winnaars getrokken die een mooie prijs ontvangen.

Reist u/jij mee naar Pasen? We zien uit naar een mooie dag!

 

Stroopwafelverkoop voor Oekraïne

Tijdens de Paastocht zal er op het plein voor Rehoboth een kraampje staan met overheerlijke Goudse stroopwafels, met koffie, thee en fris. Wees welkom op het terras om even uit te rusten van de Paastocht. De opbrengst van de stroopwafels/koffie/thee/fris is voor Oekraïne.