Startdag winterwerk

Op zaterdag 17 september wordt de startdag van het winterwerk 2016-2017 georganiseerd.

Het HGJB thema is ‘Samen bij Eén’, wat mooi aansluit bij het project van de gemeente: gebed en (financiële) steun voor de Protestantse gemeente in Élancourt. Om 14.00 uur zijn alle kinderen (groep 1 tot groep 8) van harte welkom in Rehoboth. We beginnen met zingen en gebed.

Van 14.30-15.30 uur is er een sponsorloop door de kinderen. Bij mooi weer is er buiten een parcours, anders wijken we uit naar de gymzaal. Kinderen krijgen begin september een sponsorformulier toegestuurd zodat ze geld op kunnen halen voor het project. Uiteraard bent u uitgenodigd om de kinderen aan te moedigen, de koffie en thee staan klaar! Vanaf 16.00 uur is de inloop (met eerst koffie) voor de gemeentemaaltijd in Rehoboth. Het eten zal bestaan uit een Frans buffet.

De fietsgroep ‘Tour Élancourt’ hoopt om 17.00 uur binnen te komen. Na de maaltijd zal er een presentatie gehouden worden van de busreis en het fietsen. Ook zal de jeugdzolder in Rehoboth geopend worden door de jeugd. Tevens zal de naam bekend gemaakt worden van de jeugdzolder.

Kortom een gezellig samen zijn van jong en oud als gemeente. We nodigen u van harte uit om naar de gemeentemaaltijd te komen. Onkosten Franse maaltijd: € 3,50 p. p

Opgeven kan bij Susanne Goemaat (06-13882414/ miss_susie_@hotmail.com) of bij Willemijn van der Ven (06-30661695/willemijnvisser@live.nl).