VakantieBijbelWeek

Logo VBW 2021 Hallo contact

In de aankomende herfstvakantie is het weer VakantieBijbelWeek. Zoals het er nu naar uitziet kan het dit jaar doorgaan!! Want wat waren wij vorig jaar, net als jullie, super teleurgesteld dat het op het laatste moment toch niet door kon gaan. Maar daarom hebben wij nu nog meer zin om jullie deze twee dagen te zien! Het thema is dit jaar HALLO CONTACT! We gaan deze dagen nadenken over hoe wij met God contact kunnen maken maar ook hoe God met ons contact kan krijgen.

Op maandag- en dinsdagochtend wachten wij jullie op een ludieke wijze op bij de ingang van het Willem van Oranje College, Perzikstraat 7 in Wijk en Aalburg. We beginnen om 9.30u en om 12.15u zal het weer afgelopen zijn. Beide dagen zullen we starten met gebed en gaan daarna zingen en kijken naar een schitterend mooi (en soms een beetje spannend) toneelspel met daarin een bijbelverhaal. Ook gaan we weer een themalied leren.

Op maandag gaan we iets moois maken als aandenken aan deze leuke ochtend. Dinsdag heeft groep 1 t/m 4 een spelochtend. Groep 5 t/m 8 gaat zich uitleven in het timmerdorp. Het thema van het timmerdorp zal op die dag bekend worden gemaakt, maar wij kunnen je zeggen dat tie echt héél leuk is!

Op DV dinsdag 26 oktober gaan we vanaf 18.30 uur een online bingo houden. Dit zal ongeveer een uurtje duren. Deze zal te zien zijn via de livestream van Hervormd Aalburg (www.youtube.com/hervormdaalburg)

Op DV zondag 31 oktober zal de VakantieBijbelWeek afgesloten worden. Deze afsluiting is in Rehoboth om 14u. Jullie worden van harte uitgenodigd om samen met je ouder(s) hierbij aanwezig te zijn.

Zet al deze data en tijden in je agenda en zorg dat je erbij bent! Wij zien uit naar jullie komst! Wij hebben er zin in! Groetjes van de stuurgroep.

Contactpersoon: Elsbeth Bouman (06 – 27 35 31 25)