Vrouwenvereniging

Vrouwenvereniging “Bid en Werk”

Als vrouwen van de vrouwenvereniging komen we om de 2-3 weken bij elkaar op woensdagavond in Rehoboth. (Daarnaast zijn er ook vrouwenochtenden op woensdagmorgen.) De verenigingsavonden worden bezocht door ongeveer 25 dames (zowel oudere als jongere) en het ledenaantal is 29. Het is altijd erg gezellig.

De koffie en thee staat klaar vanaf 19.30 uur in Rehoboth en om 19.45 uur beginnen we met de opening, gevolgd door een bijbelstudie uit het vernieuwde blad Vrouw tot Vrouw. De Bijbelstudies die we behandelen in dit seizoen gaan over Het Koninkrijk van God en zijn geschreven door Ds. J.W. Verboom.

Halverwege de avond houden we een pauze met een lekkere traktatie die om beurten verzorgd wordt door een van de dames. Met verjaardagen wordt er getrakteerd door degene die jarig is geweest, zodat er bijna elke keer wel wat lekkers bij de koffie is.

Na de pauze bespreken we een aantal vragen die bij de bijbelstudie horen en af en toe gaan we ook iets creatiefs doen. Rond Pasen en Kerst herdenken we met elkaar de heilsfeiten. Soms nodigen we een spreker uit, die met woord en beeld de avond voor ons verzorgt.

Wij stellen het erg op prijs als u/jij een keer komt kijken. Als u niet in de gelegenheid bent om elke avond bij te wonen bent u toch van harte welkom.

Wilt u nog wat meer informatie? Stuur dan een mail naar Adriëlle Haan (vrouwenvereniging@hervormdwijk.nl of bel 0416-692278)