Kerstlichtjestocht Wijk en Aalburg (22 dec)

Op vrijdag 22 december wordt er een sfeervolle Kerstlichtjestocht georganiseerd in Wijk en Aalburg. Vanaf 17.00 uur tot 20.30 uur is iedereen welkom om de lichtjestocht op eigen gelegenheid te lopen. Het thema is: “Een kerstboodschap voor jou”. De route start op het kerkplein van de Hervormde kerk van Wijk (Grote Kerkstraat 32) waar deelnemers meteen kunnen genieten van een gezellig vuur, warme chocolademelk en uiteraard de ontmoeting met elkaar! Hier ontvangen deelnemers een route- en puzzelkaart. Op de route gaan kinderen op zoek naar brievenbussen. Daarin ligt post voor jou! Alle kinderen mogen één poststuk uit de brievenbussen pakken. De laatste brievenbus staat in de kerk van Wijk, waarmee de kerstboodschap voor jou compleet is. Kinderen kunnen de poststukken aan elkaar rijgen, waarmee zij de kerstboodschap aan iedereen kunnen laten zien. In de kerk kunnen kerstkaarten worden geschreven voor de bewoners van de diverse tehuizen in Wijk en Aalburg. Ook kunnen de kinderen de puzzelkaart inleveren, want tijdens de tocht ontdekken de deelnemers nog veel meer dan alleen brievenbussen… Uit de goede oplossingen worden drie winnaars getrokken. Kom ook op 22 december en loop de mooi verlichte route en ontdek de Kerstboodschap voor jou! Deelname is gratis!