Paastocht “Horen, zien en gelóven” (zaterdag 8 april)

Paastocht “Horen, zien en gelóven”

U en jij wordt van harte uitgenodigd voor de Paastocht op 8 april (Stille Zaterdag) die vanuit onze gemeente wordt georganiseerd. Het thema van de tocht is: “Horen, zien en gelóven”. Deze keer kijken we door de bril van de evangelist Johannes. Hij is Jezus gevolgd, zelfs toen Jezus leed en stierf aan het kruis. Alles wat hij van Jezus heeft gehoord en gezien heeft hij opgeschreven, opdat jij zult gelóven dat Jezus de Redder is!

Het plein voor Rehoboth vormt het startpunt van de route. Van 10.00 tot 14.00 uur kan iedereen hier een ‘ooggetuigenverslag’ en puzzelkaart ophalen. Op de route staan diverse grote en kleine ‘footprints’ met daarop een afbeelding die past bij een stukje uit het lijdens- en paasevangelie. Onderweg zijn er leuke opdrachtjes, puzzels en luisterfragmenten die je door middel van een QR-code kunt scannen. Het is daarbij handig om een smartphone met internet bij de hand te hebben. Voor degenen die dat niet hebben staat er in het tekstboekje een link naar de website waar deze luisterfragmenten kunnen worden beluisterd.

Bij het eindpunt kan de puzzelkaart worden ingeleverd. Misschien win jij wel een mooie prijs! Ook ontvang je hier nog een lekker presentje!

Stroopwafelkraam Op het gezellig aangeklede plein voor Rehoboth staat een stroopwafelkraam en er worden broodjes knakworst verkocht met koffie/thee/fris. Eet gezellig een broodje mee op het terras bij de schaapjes en vergeet de stroopwafels niet! De opbrengst is voor Stichting Open Doors, hulp voor vervolgde christenen. Kom jij ook? Van harte welkom!